Λόγω βλάβης σε μεταφορικό αγωγό ύδρευσης, από υπαιτιότητα άλλου φορέα, σημειώνεται διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Νέου Κόσμου και Κιουπλιών της πόλης των Σερρών.
Συγκεκριμένα η περιοχή που επηρεάζεται από τη διακοπή υδροδότησης είναι η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Θουκιδίδου, Φιτσιώρη, Μακεδονομάχων, Νιγρίτης, Νικομηδείας, Δυτικής Θράκης, Μπεκιάρη, Μεραρχίας και Ομονοίας (ΚΤΕΛ).
Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μετά το πέρας της επισκευής της βλάβης, η οποία εκτιμάται να είναι το απόγευμα του Σαββάτου 04/04/2026.
Ευχαριστούμε τους κατοίκους των περιοχών αυτών για την κατανόησή τους.
Ο Γεν. Δ/ντής
Δρ. Σαφαρίκας Νικόλαος
Οικονομολόγος
ΔΕΥΑΣ
Η βέλτιστη παροχή των υπηρεσιών παραμένει ο πρωταρχικός στόχος ο οποίος προσαρμόζεται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των εξυπηρετούμενων πολιτών για υγιεινή ποιότητα ζωής και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.
